Cursus gevaarlijke stoffen

Cursus gevaarlijke stoffen bij TPC Advies

Werkt u binnen uw onderneming met gevaarlijke stoffen, laat uw medewerkers dan kennismaken met de cursus gevaarlijke stoffen van TPC Advies. Op deze manier zijn uw medewerkers niet alleen op de hoogte van de gevaren en gezondheidsrisico’s van de producten waar ze mee werken, maar werkt u ook aan een optimale veiligheid op de werkvloer en binnen uw onderneming.

De cursus gevaarlijke stoffen van TPC Advies maakt u medewerkers meer bewust van de stoffen waar ze dagelijks mee werken. Dit zorgt voor meer verdieping in de aanwezige gevaren en zorgt ervoor dat uw medewerkers veiliger en bewuster om kunnen gaan met de vaak chemische en gevaarlijke stoffen waar ze aan worden blootgesteld.

Door een beter inzicht te krijgen in de werking én herkenning van deze stoffen, ontstaat er een veilige werkomgeving waarin menselijke fouten tot het minimum worden beperkt. Zeker binnen een bedrijf waar chemische stoffen worden verwerkt en geproduceerd is dit van groot belang. Met de cursus gevaarlijke stoffen van TPC Advies investeert u in goed geïnformeerde medewerkers en een veilige werkvloer binnen uw bedrijf.

Eendaagse cursus gevaarlijke stoffen op locatie

TPC Advies komt graag bij u op locatie voor het geven van een eendaagse cursus gevaarlijke stoffen. Op deze manier kunt u zoveel mogelijk werknemers bewust maken van de risico’s die het werken met gevaarlijke stoffen met zich meebrengt. Deze cursus is erop gericht om het veiligheidsbewustzijn alsmede de kennis van chemische stoffen te vergroten of uit te breiden.

Op deze manier worden medewerkers gestimuleerd en enthousiast gemaakt voor het in acht nemen van de diverse veiligheidsvoorschriften op de werkvloer. Hiermee voorkomt u niet alleen onnodige schade en risico’s, maar wordt er ook beter gelet op de lichamelijke gezondheid. Daarnaast draagt deze eendaagse cursus gevaarlijke stoffen van TPC Advies bij aan het voorkomen van menselijke fouten.

Door medewerkers bewust te maken van de gevaren die het werken met chemische stoffen en producten met zich meebrengt, kunt u als onderneming ook beter voldoen aan de wettelijk gestelde veiligheidsvoorschriften. Heeft u interesse in de eendaagse cursus gevaarlijke stoffen op locatie, neem dan vrijblijvend contact op met TPC Advies en informeer naar de mogelijkheden.